Een tuinkantoor hebben is een geweldige manier om meer ruimte in huis te creëren. Ze zijn zo handig dat elk lid van jouw gezin ongetwijfeld een eigen doel ermee voor ogen zal hebben. Iedereen zal zich in de nieuwe ruimte willen vestigen en genieten van het uniekonttrekken aan de drukte in een hut in de tuin.

Het toevoegen van een geïsoleerd tuinhuis kantoor aan jouw huis is een praktische investering om extra ruimte te creëren voor alles wat je nodig hebt. Warm in de winter, koel in de zomer, ademend en waterdicht.

Wat is een geïsoleerd tuinkantoor?

Een geïsoleerd tuinkantoor is een hoogwaardig vervaardigd gebouw dat volledig los staat van het huis en is gebouwd met dezelfde hoogwaardige materialen die worden gebruikt in moderne huizen. Zo ontstaat een vrijstaande ruimte die in feite een verlengstuk van jouw woning is en daardoor in elk seizoen zeer comfortabel te gebruiken is.

Voordelen van een geïsoleerd tuinkantoor

Met een geïsoleerd tuinkantoor kun je het hele jaar door vanuit huis werken, waardoor de productiviteit hoog blijft, ongeacht het weer. Je zou denken dat een tuinkantoor alleen in de zomer een geweldige plek zou zijn om te werken, maar de koudere wintermaanden worden volledig tegengehouden door isolatielagen en verwarming – zodat je je binnen comfortabel voelt terwijl je geniet van een prachtig winters uitzicht.

Vrij van afleiding 

Het hebben van een kantoor dat volledig los staat van je woning, geeft je vrijheid van de geluiden, stress en dagelijkse afleiding van het thuiswerken. Dit betekent dat wanneer je op kantoor bent, je je volledig kunt concentreren op de taak die voor je ligt.

Een professionele ruimte

Een vrijstaand kantoor in de tuin kan een professionelere werkruimte zijn dan een kamer in jouw huis. Als een privékamer weg van het lawaai en de afleiding van het huis, kun je in alle rust een videoconferentie houden, wetende dat u niet gestoord kunt worden door een blaffende hond, een spelend kind of een rinkelende deurbel. Bovendien, als jouw bedrijf inhoudt dat klanten van tijd tot tijd langs moeten komen, is het veel professioneler om uw privé- en werkleven gescheiden te houden.

Balans werk en leven 

Omdat jouw kantoor vrijstaand is en aan het einde van de tuin, is het veel gemakkelijker om jouw privé- en werkleven gescheiden te houden. Een onderscheid maken tussen deze twee kanten van je leven is goed voor het hele gezin en niet alleen voor jou.

Beter dan het huren van kantoorruimte

Het huren van kantoorruimte brengt veel kosten met zich mee, waarbij jouw huurbetalingen qua investering uiteindelijk niets opleveren. Door een kwalitatief gebouwd tuinkantoor aan jouw woning toe te voegen, voeg je waarde toe als extra bruikbare ruimte. Bovendien heb je binnen niet al te lange tijd het geld terug om jouw gebouw te betalen met wat je anders aan huur had besteed.